Folii auto
Folii auto omologate R.A.R.

Foliile noastre sunt de cea mai buna calitate ce este oferita de piata actuala

Folii antiefractie

Vezi o demonstratie cu folie anti efractie montata pe o masina

Folii pentru cladiri

Utilizând foliile pentru protectie solara LLUMAR, dezavantajele suprafetelor mari de sticla dispar instantaneu.

Folii decorative

Folii decorative de diferite culori si modele

 

 

Folii auto


Foliile prezente în oferta noastra, produse de CP FILMS - SUA - marca LLUMAR, sunt de cea mai buna calitate ce este oferita de piata actuala, autentificarea parametrilor si a datelor foliilor sunt garantate de rezultatele efectuate de laboratoare independente.

 


Foliile noastre sunt omologate R.A.R.

 
 
 

Trebuie sa precizam ca, cu toate ca din exterior nu se vede īn masina, din interior vederea īn afara este cāt se poate de clara, si aceasta este un atu īn fata celorlalte produse asemanatoare. Indiferent de folia aleasa, īn caz de accident rutier toate foliile ofera o protectie īmpotriva ranirii cu cioburile de sticla, geamuri sparte, ele fiind lipite strāns de folie. De o protectie minima īmportiva efractiei se poate vorbi, pentru ca, geamul spart de infractor nu cedeaza decīt dupa repetate īncercari, ceea ce de regula nu se īntâmpla, hotul surprins abandonānd masina de urgenta.

Parametrii tehnici folie


Foliile de protectie impotriva supraīncalzirii au o stuctura dublu laminata ceea ce ofera o protectie termica benefica īn timp de vara, odihnind si ochii de lumina orbitoare din afara. Īn cazul īn care dispuneti de instalatie de aer conditionat aceasta va functiona mult mai putin, ceea ce īnseamna scaderea consumului de combustibil si redarea puterii motorului. Din aceste folii protectie īmpotriva supraīncalzirii putem oferi variante fumurii (charchoal), verzui, albastru, bronz īn mai multe variante de īnchidere.