Folii auto
Folii auto omologate R.A.R.

Foliile noastre sunt de cea mai buna calitate ce este oferita de piata actuala

Folii antiefractie

Vezi o demonstratie cu folie anti efractie montata pe o masina

Folii pentru cladiri

Utilizând foliile pentru protectie solara LLUMAR, dezavantajele suprafetelor mari de sticla dispar instantaneu.

Folii decorative

Folii decorative de diferite culori si modele

 

 

Despre noi
FOL KOOL LTD este autorizat de CP FILMS pentru montarea foliilor pe geamuri plane si auto. Suntem o echipa tanara pe cale sa rezolve problemele Dvs. in cel mai scurt timp. Cursurile efectuate in strainatate si experienta acumulata este garantia pentru calitatea lucrarilor prestate la standarde americane.

 
Avantajele folosirii foliilor LLUMAR
Compozitia tehnica
Procesul de productie
Standarde tehnice atinse
Instalarea foliilor LLUMAR pentru geamuri
Spectrul solar
 
 
 

CP FILMS - producatorul foliilor LLUMAR - este lider pe plan mondial in productia foliilor pentru geamuri plane si auto, fiind singurul producator care dispune de o uzina capabila sa efectueze toate operatiunile tehnologice intr-un loc, prin aceasta asigurand un control al calitatii mult mai severe. Foliile antiefractie, protectie solara, UV si decor sunt produse in SUA si Marea Britanie cu respectarea stricta a disciplinei tehnologice, in conditii complet ermetice, dispunand de certificare ISO 9001.

Este singurul producator care introduce un strat absorbant UV fata de acele produse care contin absorbant numai in adezivul de lipire. Toate foliile produse de CP FILMS marca LLUMAR filtreaza razele daunatoare UV intre 95-99,9%. Rezistenta deosebita fata de factori externi este asigurata de un strat metalizat acoperit de un strat de antizgariere.