Folii auto
Folii auto omologate R.A.R.

Foliile noastre sunt de cea mai buna calitate ce este oferita de piata actuala

Folii antiefractie

Vezi o demonstratie cu folie anti efractie montata pe o masina

Folii pentru cladiri

Utilizând foliile pentru protectie solara LLUMAR, dezavantajele suprafetelor mari de sticla dispar instantaneu.

Folii decorative

Folii decorative de diferite culori si modele

 

 

Folii plane pentru cladiri
Utilizând foliile pentru protectie solara LLUMAR, dezavantajele suprafetelor mari de sticla dispar instantaneu. Spatiile de productie, birourile, sediile, caminele noastre scapa de supraincalzirea cauzata de arsita exterioara. Utilizand folii care reflecta energia solara chiar pâna la 80%, putem creea senzatia unui SPATIU RACOROS.

 
Avantajele folosirii foliilor LLUMAR
Compozitia tehnica
Procesul de productie
Standarde tehnice atinse
Instalarea foliilor LLUMAR pentru geamuri
Spectrul solar
 
 
 


Stralucirea soarelui, lumina orbitoare este, la fel, un factor care scade puterea de concentrare a angajatilor, colegilor, partenerilor de afaceri, ea fiind filtrata în mare masura cu ajutorul foliei - pâna la 93% - contribuind astfel la mentinerea STARII DE COMFORT.
Aceste folii protectie solara prin reducerea stralucirii orbitoare a luminii solare, contribuie la îndeplinirea DIRECTIVELOR EUROPENE PENTRU DISPOZITIVELE CU ECRAN.

Parametrii tehnici folie

O ECONOMIE DE ENERGIE însemnata putem asigura prin reducerea supraîncalzirii spatiilor, pentru ca odata racorit de instalatiile de aer conditionat aerul ne mai încalzindu-se de soare, instalatia va functiona intr-o mult mai mica masura. Iarna ne vom bucura la fel de ECONOMIA DE ENERGIE asigurata de produsele LLUMAR, deoarece caldura interioara este la fel reflectata catre interior, performanta unui geam simplu-strat ridicându-se la cea a unui dublu strat.

Toate aceste avantaje: PROTECTIE ÎMPOTRIVA SUPRAÎNCALZIRII, PROTECTIE ÎMPOTRIVA LUMINII ORBITOARE A RAZELOR SOLARE, PROTECTIE IMPOTRIVA PRIVIRII CATRE INTERIOR, PROTECTIE ÎMPOTRIVA RAZELOR DAUNATOARE ULTRAVIOLETE ALE SOARELUI, ECONOMIA DE ENERGIE, PROTECTIE ÎMPOTRIVA RANIRII IN CAZURI DE SPARGERE ACCIDENTALA sunt posibile fara ca privirea catre exterior în timpul zilei sa fie deranjata! Lumina filtrata de folie are un efect odihnitor asupa ochilor persoanelor din spatiile înfoliate, cumulând cu o senzatie de libertate oferita de privelistea perfecta catre exterior.
În consecinta, folia este singurul mijloc de protectie solara - fata de alte sisteme de umbrire: jaluzele, pereti cortina, rulouri, perdele - care ofera toate avantajele acestora cu adaugarea a câtorva noi beneficii: transparenta totala în timpul zilei catre exterior, economia de energie si în timpul iernii, siguranta corporala în caz de spargere accidentala, costurile de întretinere fiind inexistente, deoarece operatiunea de curatare este similara cu a geamurilor.