Folii auto
Folii auto omologate R.A.R.

Foliile noastre sunt de cea mai buna calitate ce este oferita de piata actuala

Folii antiefractie

Vezi o demonstratie cu folie anti efractie montata pe o masina

Folii pentru cladiri

Utilizând foliile pentru protectie solara LLUMAR, dezavantajele suprafetelor mari de sticla dispar instantaneu.

Folii decorative

Folii decorative de diferite culori si modele

 

 

Folii antiefractie
Foliile antiefractie LLUMAR sunt folosite cu succes impotriva spargerii prin efractia locuintelor, sediilor, magazinelor, precum si a automobilelor. Dispunem de mai multe variante de folii antiefractie, cele mai groase oferindu-ne protectie si pentru vandalism, nu īn ultimul rānd reducānd considerebil efectele unor eventuale explozii.

 
Avantajele folosirii foliilor LLUMAR
Compozitia tehnica
Procesul de productie
Standarde tehnice atinse
Instalarea foliilor LLUMAR pentru geamuri
Spectrul solar
 
 
 

Apasati play pe filmul alaturat pentru a vedea o demonstratie cu folii de protectie.
Geamurile lovite accidental nu mai prezinta un pericol real la sanatarea Dvs. sau a celor din jur deoarece cioburile geamului spart sunt lipite de folia antiefractie contribuind astfel la siguranta caminelor si a locurilor de munca. De aceea FOL KOOL LTD va recomanda acest tip de folie, garantand astfel un grad ridicat de securitate in jurul Dvs.

Foliile antiefractie se pot monta si pe geamurile autovehiculelor - variantele colorate mat - excluzând astfel patunderea în autovehicul prin spargerea geamurilor.

Dispunem de folii antiefractie si în variante colorate mat sau reflective, acestea oferindu-ne protectie si împotriva supraîncalzirii spatiilor si a luminii orbitoare a soarelui. Variantele colorate mat mai deschise sunt preferate de catre magazine, vitrine unde exponatele pe lânga siguranta, primesc si o coloratura mai intensiva si o protectie la UV împotriva decolorarii. Dispunem si de variante de folii care in timp de iarna creste izolatia termica a geamurilor cu 30%.

Firmele de asigurare ofera REDUCERI IMPORTANTE la asigurarea imobilelor infoliate cu folie antiefractie, ele prezentind un risc mult mai scazut. Din punctul de vedere a firmelor de asigurare aceste folii antiefractie sunt echivalente cu gratiile metalice.